Selva Portal | Comerç – Hotels
5516
page-template-default,page,page-id-5516,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

PETIT HOTEL SON ARNAU

SON GRIS

SENDA CAIMARI

NEW CAN FURIOS HOTEL

S’HORT DE CAS MISSER

 

DESCRIPCIÓ

L'hotel boutique S'Hort de Cas Missèr és el lloc on el relax, l'elegància i el confort són possibles, on degustar el sabor autèntic, on retrobar-se amb la natura, on romanen les tradicions. Gaudiu d'una estada diferent a Mallorca allotjant-se en una autèntica finca mallorquina al cor de la Serra de Tramuntana. Un hotel boutique, on trobarà la tranquil·litat per al descans perfecte en aquest racó de Mallorca. L'esperem a la seva llar a Mallorca!

 

CONTACTE

Direcció i localitat: Camí de Diumenges, 2
SELVA (07313)
Telèfon: +34 971 873 872
Correu electrònic:  info@hortdecasmisser.com
Pàgina web: https://hortdecasmisser.com/
Horari: De dilluns a divendres de 09:00 a 17:00

 

MAPA

 

DESCRIPCIÓ

El nostre petit restaurant es manté gairebé en secret a la zona pels amants de la gastronomia. En un ambient càlid i cuidant els detalls per crear una atmosfera que juntament amb les recomanacions del nostre xef i el tracte exquisit del nostre equip faran de la seva experiència un gran plaer.

 

CONTACTE

Direcció i localitat: C/ de s'Esglèsia, 1A BINIBONA (07313)
Telèfon: +34 971 515 571
Correu electrònic:  info@newcanfurioshotel.com
Pàgina web: https://www.cancalcohotels.com/new-can-furios-hotel.php
Horari: De 07:30 - 23:00

 

MAPA

 

DESCRIPCIÓ

Senda Caimari és un petit i encantador hotel situat en un dels pobles més autèntics de la Serra de la Tramuntana. Aquesta casa típica mallorquina ha estat renovada conservant tots els elements arquitectònics, per tal de gaudir d'un ambient acollidor i confortable que el farà sentir com a casa. Les habitacions són espaioses, agradables i compten amb totes les comoditats.
Des del nostre hotel es poden fer rutes de senderisme i ciclisme a través de les nombroses senderes que travessen increïbles camps que ho porten de ciutat en ciutat, o pot arribar al santuari de Lluc en la part superior de la Tramuntana, un dels llocs més bells de Mallorca, després de recórrer les senderes del bosc plens d'olors i esplèndida vegetació, sota un cel blau intens. La casa té un bonic pati amb vegetació, on passar moments agradables, llegir, prendre un te o berenar.

 

CONTACTE

Direcció i localitat: C/ Ses Tavernes, 10 CAIMARI (07314)
Telèfon: +34 670 251 225
Correu electrònic: senda@sendacaimari.com
Pàgina web: https://www.sendacaimari.com/
Horari: De 09:00 a 22:00

 

MAPA

 

DESCRIPCIÓ

Hotel boutique d'un luxe rústic, Son Gris ocupa una antiga casa pairal mallorquina de pedra que data del segle XIX. Construïda en una cruïlla de camins, a la carretera que va d'Inca al Santuari de Lluc i Cap a les cales i platges de Pollença i Alcúdia, és un edifici emblemàtic del poble por sumi centralitat, amb antic celler on antany es produïa vi per a consum local.
Al nord-oest de Mallorca, Son Gris és un petit hotel de set habitacions amb encant, situat al poble de Selva, al peu de la Serra de Tramuntana. Una ubicació ideal a l'interior de l'illa, que permet gaudir alhora de la bellesa del camp mallorquí, el vigorós perfil de la serra muntanyosa i la proximitat de belles platges de la Mediterrània.

 

CONTACTE

Direcció i localitat: C/ Son Morro, 32 SELVA (07313)
Telèfon: +34 670 251 225
Correu electrònic: son@songris.com
Pàgina web: https://songris.com/

 

MAPA

 

DESCRIPCIÓ

Privilegiadament situat als peus de La Serra de Tramuntana, en el poble de Selva i rodejat d'ametlers, olivars o garrovers, trobam el luxós Petit Hotel Son Arnau. L'edifici data de 1738 i actualment combina la tradicional construcció mallorquina amb els luxes moderns per tal d'assegurar el teu descans en aquest petit oasis cada vegada que el visites.

 

CONTACTE

Direcció i localitat: C/ Son Arnau, 3 SELVA (07313)
Telèfon: +34 971 515 113
Correu electrònic: info@hotelsonarnau.com
Pàgina web: https://www.hotelsonarnau.com/
Horari: De 08:00 a 20:00

 

MAPA